08 - 510 510 74

  • Brett sortiment
  • Snabb leverans
  • Professionell kundservice

 

Allmänna köpvillkor

Allmänt
Dessa villkor tillämpas vid all försäljning från Enter Sales & Distribution Sweden AB, nedan Enter, till dess kund, nedan kallad kund, om inget annat avtalats skriftligt gäller nedan.

Leveransvillkor
Fast frakt- och emballageavgift om 99,00 SEK debiteras på varje order inom Sverige. Om försändelsen överstiger 20kg eller måste skickas med halvpall/pall tillkommer ett frakttillägg på 250,00 SEK. Fraktfrigräns 10KSEK.

För ej uthämtade paket som går i retur till Enter, debiterar en hanteringsavgift på 199,00 SEK + returfrakt på 99 SEK + eventuellt frakttillägg motsvarande det som debiterats vid utleverans.

Alla ovan nämnda avgifter/priser är nettopriser. Om inget annat avtalats gäller ovanstående.

Betalning
Överenskommelse enligt kreditansökan. Vid utebliven betalning debiteras dröjsmålsränta 8%. Kund genomgår sedvanlig kreditprövning med kreditförsäkring.

Priser
Samtliga priser anges exklusive moms med undantag för Rek.priser som anges inklusive moms. Angivna priser kan ändras utan föregående avisering. Enter reserverar sig för tryckfel, sådana tryckfel är inte bindande för Enter.

Saknat eller skadat gods
Stämmer inte antalet kolli med följesedel eller fraktsedel skall detta anmälas till transportören innan frakthandlingen kvitteras, samma förfarande vid skada på försändelsen. Anmälan om felleverans skall göras till Enter inom 5 arbetsdagar efter mottagen leverans.

Returer
Returer godkänns endast vid felleverans. Innan en vara returneras ska det alltid göras en Anmälan om felleverans för att erhålla ett returnummer. Ett returnummer är giltigt i högst 2 veckor. Varor som returneras ska vara oanvända i originalförpackning och i oskadat skick. Returen är dock först godkänd när vi kontrollerat varan. Returer som sker senare än 2 veckor efter mottagandet accepteras ej.

Garantier/RMA/DOA
Har garanti lämnats av tillverkaren/varumärket har köparen de rättigheter som lämnats i detta garantiåtagande. För uppfyllande av detta garantiåtagande hänvisas till respektive servicepartner. Enter ansvarar i ovanstående fall inte för fel eller brister i produkterna.

Vid reklamation där Enter är servicepartner måste en reklamationsansökan göras till service@entersales.com för att erhålla ett RMA-nummer. Dock är reklamationen först godkänd när vi kontrollerat varan. Ett RMA-nummer är giltigt i högst 2 veckor. Vid retur där det konstateras att varan ej är defekt debiteras en testavgift på 300 SEK per vara. Produkterna skickas tillbaka och en frakt debiteras kund.